Kirjeldus
TAIMEDE BIOSTIMULAATOR – BIOLOOGILINE TOODE TAIMEJÄÄKIDE LAGUNDAMISEKS!
BioTero mõjud:
- Kiirendab kõrte mineralisatsiooni – muld rikastub toitainetega.
- Kõrte lagunemise tõttu väheneb pinnase läbi vettimise oht kevadel, samuti väheneb hallituse ja toksiinide tekkimise oht.
- Soodustab mulla humifitseerumist.
- Parandab mulla struktuuri, selle füüsilisi ja bioloogilisi omadusi.
Koostis |
Mikroorganismide ja ensüümide kompleks |
Mikroorganismide kompleksi koostis: |
Trametes versicolor |
Pleurotus ostreatus |
Cellulomonas uda |
Cellulo-monas gelida |
Bacillus subtilis |
Aspergillus awamori ja Trichoderma reesei (võrdsetes kogustes, kokku 1x10^9 cfu/g) |
Mahuaineks on dekstroos.
Toote olek:
Pulber
Toote pakend:
1 kg, 5 kg.
Kulu:
0,5–1 kg/ha kohta.
Toode kantakse pärast saagi koristust kõrrejääkidele või kevadel enne külvamist pinnale. Pärast toote pinnale kandmist ei pea põldu üle kündma, vaid piisab ka toote kandmisest pinnale.
Lahuse valmistamine:
Segage vajalik kogus pulbrit Biotero 200–400 l veega ja pihustage lahus taimejääkidele. Vajalik kogus vahendit Biotero tuleks eraldi mahutis eelnevalt vees lahustada ja alles siis lahus pihustusseadmesse lisada. Biotero vesilahust antakse taimedele kõige viimasena pärast taimekaitsevahendite ja väetiste lisamist. Toodet võib segada paljude bioloogiliste toodete, väetiste ja pestitsiididega ning ka vedela uueraväetisega, välja arvatud juhul, kui tootja ei ole teisiti sätestanud. Valmis segatud lahus kasutada ära 6 tunni jooksul pärast valmis segamist. Toode on klassifitseeritud mitteohtlikuna. Mikroorganismid võivad olla sensibiliseerivad ja põhjustada allergilist reaktsiooni. Toote käitlemisel kanda isikukaitsevahendeid. Vältida sattumist nahale ja silma. Täpsemad ohutusjuhised leiate toote ohutuskaardilt.
Säilitamine:
Toodet võib 24 kuu jooksul säilitada tihedalt suletud originaalpakendis kuivas ja hästi ventileeritud kohas, mis on kaitstud otsese päikesevalguse eest. Hoiustamistemperatuur +5 kuni +30 °C. Toode lisada valmislahusele ja kasutada ära 6 tunni jooksul pärast valmistamist.
Säilivusaeg:
2 aastat tootmiskuupäevast